StoryEditor
super talent

Mlada Hrvatica oduševila strogog Simona Cowella u britanskom talent showu: "Ovo još nismo vidjeli, zastrašujuće i nevjerojatno"

Piše desk  /  15.06.2022., 18:46h

Akrobatska skupina The Freaks, čija je članica i Hrvatica Atiana Barišić, oduševila je nastupom u talent showu Britain‘s Got Talent i plasirala se u polufinale natjecanja.

"Ovakvo nešto još nismo vidjeli. Ovo je bilo zastrašujuće i nevjerojatno", komentirali su članovi žirija Simon Cowell, Amanda Holden, David Walliams i Alesha Dixon nakon izvedbe, a snimka nastupa na YouTubeu je u mjesec dana skupila čak tri milijuna pregleda i 2000 komentara.

"Bilo je zastrašujuće, uzbudljivo i jedna od najčudesnijih izvedbi koju smo imali prilike vidjeti u "Britain's Got Talent", zadivljeno je komentirao Walliams, dok je inače strogi Simon Cowell vikao da za njihovu spektakularnu aktrobatsku izvedbu imaju četiri velika "da" od žirija.

"Ta količina posla koja je uložena u otvaranje točke, grafiku, ma sama kreacija, izvedba i vještina čini vas čudesnim", kazao im je Simon.

Inače, mlada Atiana Barišić Hrvatica je koja s obitelji živi u Austriji, a tamošnji mediji prenose da je Atiana učenica Plesne akademije OÖ, koja već godinama surađuje s akrobatskom skupinom The Freaks. 

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 22:09