StoryEditor
prijatelji iz djetinjstva

Mateo i Izabel Kovačić bili su kumovi na vjenčanju, modno su se uskladili

Piše Desk  /  21.09.2021., 12:34h
Mladoženja i kum bili su u crnom odijelu s bijelom košuljom i crnom leptir mašnom, a Izabel je nosila crnu haljinu bez naramenica s dubokim prorezom. Mlada je blistala u haljini sa spuštenim naramenicama.

Hrvatski nogometni reprezentativac i nogometaš Chelsea Mateo Kovačić (27) podijelio je s milijunima pratitelja fotografije sa svadbe prijatelja iz djetinjstva Marina Miletića i njegove Sare

Mateo i supruga Izabel (28) bili su im kumovi na vjenčanju, a obredu je prisustvovao i njihov sinčić Ivan.  Marin je Mateu bio kum na vjenčanju u Sesvetskim Selima u lipnju 2017. godine, prenose 24sata.hr.

Sudbonosno 'da' izrekli su u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant. Izabel je tada kuma bila njezina prijateljica Ena Cupac. 

- Bila nam je čast biti pored vas kao vaši kum i kuma na najposebniji dan vaših života. Volimo vas i želimo vam sve najbolje - napisao je nogometaš. 

Mateo i mladoženja bili su u crnom odijelu s bijelom košuljom i crnom leptir mašnom, a Izabel je nosila crnu haljinu bez naramenica s dubokim prorezom i s detaljima od perja na poprsju.

Mladenka je blistala u bijeloj haljini sa spuštenim naramenicama. 

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 09:00