Mama objavila crtež 'gitare' koju je njen sin (4) nacrtao u vrtiću i tako nasmijala sve na internetuSCREENSHOT -
StoryEditor
TIKTOK VIDEO

Mama objavila crtež ‘gitare‘ koju je njen sin nacrtao u vrtiću i tako nasmijala sve na internetu

Piše Desk  /  13.10.2021., 14:42h
Njegova je ilustracija gitare podsjetila na muško spolovilo, a prema smijehu dječaka vidi se da mu je to i bila namjera.

Nedavno je mama dvoje djece Jessica Qaos nasmijala svoje TikTok pratitelje objavivši crtež svog sina na kojem je, kaže dječak, gitara.

Njegova je ilustracija gitare većinu na na TikToku podsjetila na muško spolovilo, a prema djetetovu smijehu čini se da mu je to i bila namjera, prenosi Večernji.hr.

U videu se tako čuje mama kako govori "To je gitara? Dobro...", dok maleni objašnjava da ju je on 'nacrtao malo drukčije'.

@jessicaqaos

This will never not be funny

♬ original sound - Jessica Qaos

Video koji je mama objavila na svom profilu @jessicaqaosa brzo je sakupio više od dva milijuna pregleda i brojne komentare tipa "Ako je to gitara, i ja znam svirati"...

Da pokaže kako njezina osmogodišnja kći i ne shvaća što je tu smiješno, Qaos je nekoliko dana kasnije snimila i drugi video u kojem djevojčicu pita koliko je dva plus dva, na što ona spremno odgovara da je to četiri.

Nakon toga je pita i koliko je pet plus pet, a ona odgovara da je deset. Onda slijedi i posljednje pitanje:

"Znaš li zašto je svima smiješan bratov crtež gitare?" na što osmogodišnjakinja iskreno sliježe ramenima.

"Kladim se da je učiteljica svima pokazala crtež dok su djeca bila na odmoru", napisao je jedan pratitelj, dok je druge zabavila razlika između vragolastog dječaka i dvostruko starije sestre koja na njegovu crtežu i ne vidi ono što vidi većina ljudi.

Dnevnik.ba

27. lipanj 2022 00:23