StoryEditor
NIŽU SE KOMPLIMENTI

Kći Zdravka Čolića istaknula dekolte u elegantnoj kombinaciji: "Prelijepa Una"

Piše Desk  /  05.01.2022., 13:07h
Una Čolić (19), kći jednog od najpopularnijih pjevača u regiji Zdravka Čolića (70), u posljednje je vrijeme vrlo popularna na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje trenutke iz privatnog života, a pratitelje je sada počastila fotografijama s proslave Nove godine.

Una Čolić (19), kći jednog od najpopularnijih pjevača u regiji  Zdravka Čolića (70), u posljednje je vrijeme vrlo popularna na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje trenutke iz privatnog života, a pratitelje je sada počastila fotografijama s proslave Nove godine, piše Večernji.hr.

Una je pozirala u elegantnoj crvenoj haljini na jedno rame koja je istaknula njezinu figuru i dekolte. Kombinaciju je upotpunila salonkama i torbicom u bež boji i upečatljivim naušnicama, a na komplimente nije trebala dugo čekati.

"Lutka", "Savršenstvo bez mane", "Koliko ljepote na jednom mjestu", "Prelijepa Una", "Ljepota", "Svaka čast", samo su neki od komentara ispod objave.

Na Instagramu ju prati više od 33 tisuće ljudi, a ta brojka se stalno povećava. I dok njezin otac Zdravko voli privatnost, Uni očito godi pažnja koju dobiva. Često se hvali i putovanjima tijekom kojih odsjeda samo u najboljim hotelima, a ljubiteljica je i skupocjenih krpica.

Inače, Una je završila privatnu gimnaziju na Košutnjaku nakon čega je upisala fakultet, a dok nije položila vozački ispit, otac joj je plaćao privatnog vozača. Pjevač je Unu i mlađu kći Laru (13) dobio u braku sa suprugom Aleksandrom s kojom se vjenčao 2001. godine.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 03:28