StoryEditor
Master Class

Infinija organizirala Master Class s temom „ Marketing i društvene mreže u beauty industriji“

Nikolina TurićPiše Nikolina Turić  /  09.10.2021., 20:10h
Infinija Beuty Centar organizirala je Master Class s temom „Marketing i društvene mreže u beauty industriji. U razgovoru za Dnevnik.ba organizator i vlasnik Mario Fofić ističe kako je svake godine velik odaziv na njihove Master Class-ove.

Infinija Beuty Centar  je održala ovogodišnji Master Class u prostorijama hotela Mostar u Mostaru. Tema Master Class-a je Marketing i društvene mreže u beauty industriji. Gošće ovogodišnjeg Master Class-a su bile Dejana Rosuljaš, Bojana Mutić i Dea Leko.

Organizator i vlasnik Infinije Mario Fofić ističe kako je ovaj Master Class jedno druženje osoba koje se bave kozmetikom. U zadnje dvije godine su uključene osobe koje se bave marketingom i odnosima s javnošću.

„Svake godine sve više je odaziva na naše Master Class-ove, mislim da će biti do 100 osoba koji žele naučiti nešto novo, jer društvene mreže i marketing u beauty industriji svakim danom sve više napreduju“,rekao je Fotić.

Cilj ovog Master Classa je suradnja s osobama tijekom cijele godine, podučavati nekom višem nivou kako bi uspjele u svom poslu.

„U vrijeme pandemije sektor je trpio i bio je zatvoren nitko nije radio. Pomalo se oporavljamo, nažalost prošle godine nismo organizirali ovaj događaj. S obzirom na sve okolnosti, vezane za pandemiju mislim da je velik odaziv i veliko interesovanje što se tiče ovogodišnjeg Master Class-a“, zaključio je Fofić.

Nakon završenog Master Class-a Infinija je pripremila Party s gošćom Anom Rucner koja će goste uveseljavati u svojoj glazbi.

Dnevnik.ba

03. svibanj 2024 03:21