StoryEditor
NASMIJAO MNOGE

Htio iznenaditi suprugu s tetovažom datuma vjenčanja, ali napravio veliku pogrešku: ‘Ni približno...‘

Piše Desk  /  20.12.2021., 12:04h
Htio je tetovirati datum rimskim brojevima, ali zaboravio je provjeriti jesu li ti brojevi točni.

Jedan muškarac ostao je posramljen nakon što je iznenadio svoju ženu tetoviranjem datuma njihovog vjenčanja na ruku, ali je napravio veliku grešku.

Korisnica TikToka Ashley Carlevato, rekla je da je njezin suprug želio učiniti nešto lijepo kako bi obilježio njihovu prvu godišnjicu braka, pa je otišao tetovirati datum vjenčanja na ruci, prenosi Večernji.hr.

Odabrao je da '1,1,19' za 1. siječnja 2019. bude napisano rimskim brojevima, ali se nešto izgubilo u komunikaciji jer je umjesto toga ostao s 11.919. Cijelu stvar Ashley je podijelila na društvenim mrežama uz natpis: "Znala sam da sam trebala provjeriti umjesto njega!" U videu, Ashley je rekla: "Na ruci je trebao imati datum našeg vjenčanja rimskim brojevima. Vjenčali smo se 1. siječnja 2019. (1.1.19), ali umjesto toga dobio je 11.919.”

Kako piše britanski portal Mirror, video je od tada pregledan više od dva milijuna puta, a privukao je tisuće komentara korisnika društvenih mreža.

"Nemoj nikada napraviti iste tetovaže sa svojim partnerom. To narušava odnos. Znam previše osoba koji imaju jednake tetovaže koji, ili više nisu zajedno ili se svađaju cijelo vrijeme”, rekao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: "Želim tetovirati naše rimskim brojevima, ali bojim se da će se ovo dogoditi.”

Dnevnik.ba

06. svibanj 2024 05:10