StoryEditor
fani Stipković 

Hrvatska voditeljica se udaje za legendu španjolskog nogometa

Piše desk  /  13.07.2023., 09:47h

Voditeljica Fani Stipković se udaje.

Voditeljica i novinarka Fani Stipković i njezin zaručnik, španjolska nogometna legenda Fernando Hierro u slatkom su iščekivanju rođenja prvog zajedničkog djeteta.

Dječak stiže u listopadu, a kako doznaje Story, par prije dolaska bebe planira civilno vjenčanje u Meksiku, gdje žive posljednjih nekoliko mjeseci.

Veliku proslavu žele organizirati iduće godine u Madridu, gdje su se i upoznali te živjeli do prije nekoliko mjeseci, kada je Hierro potpisao trenerski ugovor s meksičkim nogometnim klubom. No ne isključuju ni mogućnost da proslavu svadbe organiziraju i na Faninoj rodnoj Korčuli.

Podsjetimo, Fani i Hierro upoznali su se tijekom intervjua koji je s njim radila prije nekoliko godina u Madridu, gdje je voditeljica nakon odlaska iz Hrvatske nastavila graditi novinarsku karijeru. Bivša manekenka i legenda Real Madrida isprva su tajili svoju vezu o kojoj su nagađali španjolski mediji.

Konačna potvrda njihove ljubavi stigla je prije godinu i pol dana na Davis Cupu u Madridu, gdje je bivši španjolski nogometni reprezentativac s našom voditeljicom bodrio Hrvatsku u teniskom meču protiv Rusije.

Dnevnik.ba

06. svibanj 2024 13:04