StoryEditor
negativni komentari

Glumica pokazala na koji način jede pizzu pa naišla na kritike: ‘Život je prekratak. Samo ju pojedi!‘

Piše desk  /  02.10.2022., 08:18h

U videu glumica Drew Barrymore (47) vilicom skida nadjev s pizze te ga odlaže na tanjur. Tijesto bez nadjeva stavlja sa strane, a potom nadjev miješa sa salatom i na taj način uživa u ‘‘zdravo nezdravom jelu‘‘

Glumica Drew Barrymore (47) na svom je TikTok profilu podijelila način na koji jede pizzu.Video je u kratkom roku pregledao preko 2.3 milijuna ljudi, a izazvao je lavinu negativnih komentara. Svatko ima svoj način no ovaj koji je pokazala glumica svakako je ''inovativan''.

U videu glumica vilicom skida nadjev s pizze te ga odlaže na tanjur. Tijesto bez nadjeva stavlja sa strane, a potom nadjev miješa sa salatom i na taj način uživa u ''zdravo nezdravom jelu''.

- Sigurna sam da će ljudi reći: 'Kako se usuđuješ učiniti ovo pizzi', shvaćam, i sama se osjećam krivom zbog toga. Ali ja samo uzmem gornji dio pizze i malo salate, koja u osnovi ima iste nadjeve kao i pizza, a zatim napravim pizza salatu – rekla je glumica koja na kraju videozapisa ipak uzela komad pizze te zagrizla onako kako se inače jede, no objava je izazvala lavinu komentara uznemirenih pratitelja.

"Život je prekratak, jednostavno pojedi pizzu", "Kako se usuđuješ to učiniti pizzi?" "Drew, podnosim tužbu u ime pizze", samo je dio komentara.

Dnevnik.ba

05. svibanj 2024 07:15