StoryEditor
Dominic Calvert-Lewin

Zvijezda Evertona na naslovnici časopisa obučen kao školarka s rozom torbicom

Piše desk  /  10.11.2021., 21:01h
Zvijezda Engleske i Evertona Dominic Calvert-Lewin šokirao je mnoge nakon što se na naslovnici "The Homme Plus" magazina pojavio obučen kao školarka s ružičastom torbicom.

Napadač koji je već poznat po svom nekonvencionalnom smislu za odijevanje izazvao je dodatnu polemiku nakon što je na Instagramu podijelio fotografiju naslovnice poznatnog modnog časopisa.

Uslijedile su brojne reakcije. Jedini su pokušavali istaknuti da 24-godišnjak zapravo nosi kratke hlače, a ne suknju, dok drugima jednostavno nije bilo svejedno vidjeti muškarca u tom izdanju.

Za njegov stajling pobrinuo se stilist Harry Lambert, a strast prema modi nije ništa novo za zvijezdu engleske reprezentacije, koja je prethodno otkrila na što je potrošila svoju prvu plaću u Sheffield Unitedu sa samo 16 godina.

"Dao sam mami dio novca, a ostatak sam potrošio na novi kaput i do kraja mjeseca mi je ostalo 20 funti", kazao je.

Calvert-Lewin je u Everton stigao 2016. godine i od tada se promovirao kao jedan od najboljih engleskih napadača. Ove sezone nije odigrao nijednu utakmicu nakon što je krajem kolovoza slomio stopalo i pred njim je dug period oporavka.

Dnevnik.ba

02. svibanj 2024 15:06