StoryEditor
Bugatti Rimac

Evo kako se proslavio početak ere Bugatti Rimac: "Kakvo slatko slavlje!"

Piše desk  /  02.11.2021., 21:58h
Rimac automobili danas su službeno udružili snage s Bugatti Automobilima pod nedavno najavljenom tvrtkom Bugatti Rimac d.o.o.

Mate Rimac na svom je Facebooku objavio da su početak nove ere njegove firme proslavili na neobičan način. Na svim lokacijama Bugatti Rimca u Hrvatskoj i Francuskoj, zaposlenici su dobili kombinaciju hrvatskih i francuskih kolača.

Rimac je na Facebooku objavio poruku direktorice ljudskih resursa u kompaniji Rimac Automobili koja je obavijestila ekipu da će novu eru u poslovanju proslaviti hrvatskim i francuskim kolačima.

"Odlučili smo zasladiti prvi dan Bugatti Rimca. Tijekom današnjeg dana slatka kombinacija hrvatskih i francuskih kolača poslužit će se na svim našim lokacijama u Hrvatskoj i Francuskoj. Kombinacija dvaju kolača predstavlja dvije različite kulture koje su sada na svom zajedničkom putu", stoji u poruci.

Rimac se na Facebooku zahvalio i slastičarnici koja je napravila kolače. Zaposlenici Rimac Bugattija u Francuskoj imali su priliku probati kremšnitu, međimursku gibanicu i paprenjake.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 09:32