StoryEditor
romantika

Brat Novaka Đokovića zaprosio djevojku na Kalemegdanu, objavljena snimka

Piše desk  /  27.08.2022., 11:47h

Đorđe Đoković, brat srbijanskog tenisača Novaka Đokovića, zaprosio je svoju djevojku, influencericu Sašku Veselinov, na beogradskoj tvrđavi Kalemegdan.

Saška i Đorđe uživali su u zalasku sunca na tvrđavi s koje se pruža predivni pogled na ušće Save u Dunav. Međutim, mladi Đoković odlučio je iskoristiti taj romantični trenutak te kleknuo i zaprosio poznatu partnericu.

Saška je isprva bila zbunjena, a onda je rekla "da" te "pala" u zagrljaj svom zaručniku.

@naslovnestrane365 Ženi se Đoković! 💍😍❤️🎉🎉🎉 Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića zaprosio je Sašku Veselinov #djordjokovic #saskaveselinov #djokovic #prosidba #svadba #belgrade #serbia #novakdjokovic #exklusiv ♬ Marry You - Bruno Mars

Saša, koja je bila vjerna navijačica Novaka Đokovića prije upoznavanja s njegovim bratom, nedavno je pričala o vezi s Đorđem.

"To je vrlo interesantno jer mi od prvog dana neslužbeno živimo zajedno. Ja sam živjela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Poslije dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dva tjedna. Kada smo se vratili došao je kod mene i rekao: 'Ne mogu više prenositi te stvari', jer on uzme neku torbu, napuni stvarima za nekoliko dana, donese kod mene, nakon toga mijenja i tako", rekla je Saška.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 09:50