StoryEditor
u dobrim odnosima

Ante i Simona ponovno na okupu, poduzetnik sretan: "Sad je sve super, to mi je najvrjednije na svijetu"

Piše desk  /  27.10.2021., 22:07h
‘Ante i Simonica’ dugo su bili najskandalozniji par domaće javne scene, imali su čak i vlastiti reality show, a onda je uslijedila gorka brakorazvodna parnica te odvojeni životi koje je spajala briga oko zajedničke kćeri Gabrijele.

Odnosi su danas, tvrdi Ante Gotovac, sjajni – toliko da se opet druže. Simonin brat je, naime, u Zagrebu krstio sina Davida, a krštenju je nazočila čitava ekipa – Simona Mijoković sa suprugom Stanislavom, 14-godišnja Gabrijela koja nevjerojatno nalikuje na majku te Ante. “Sad je sve super, to mi je najvrjednije na svijetu”, kratko je za RTL prokomentirao obiteljsko druženje u metropoli.

Nekadašnjeg kontroverznog poduzetnika to je sigurno razveselilo, najviše zato što su susreti s kćeri Gabrijelom puno rjeđi nego što bi to oboje htjeli. Gabi se, naime, s majkom preselila u Austriju, a pandemija im je otežala kontakt uživo.

image

Ante i Simona

SCREENSHOT - RTL

“Sa Simonom imam uredan kontakt i o njoj sve najbolje uvijek. Gabrijelu, nažalost, slabije vidim pošto je u Austriji. Velika je razdaljina i ova situacija s koronom strahovito ometa dolazak u Zagreb, pa i općenito viđanje Gabrijele. To mi je baš veliki problem i zbog toga mi je žao. Inače, imamo odličan odnos”, rekao je Gotovac prošle godine za RTL.

image

Ante i Simona

SCREENSHOT - RTL

Nakon godina obilježenih drogom, problemima sa zakonom i skandalima svih vrsta, Simonu je upravo Ante doveo u Kuću susreta Tabor u Samoboru kod fra Zvjezdana Linića, a tamo je, kaže, počeo njezin životni zaokret.

image

Ante i Simona

SCREENSHOT - RTL

“Ante me doveo na Tabor i moje malo srce uvijek će biti zahvalno Isusu na Anti, uvijek molim za Antu. On će uvijek biti u mom srcu, mojoj molitvi i zahvali, jer upravo kroz njega je Otac nebeski djelovao da dođem na Tabor i da me spasi Bog moj, da me ozdravi, da me oslobodi i daruje mi predivnog muža, dječicu…”, rekla je Simona za In Magazin.

Podsjetimo, Simona se 2010. godine razvela od Ante, a 2016. se vjenčala sa Stanislavom Mijokovićem, poduzetnikom rodom iz Tovarnika koji živi u Austriji. Dobili su troje djece, sina Joshuu te kćeri Amaliju i Zvjezdanu.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 05:25