StoryEditor

Zlatan se vratio kući! Stotine navijača dočekalo legendarnog Šveđanina

Piše D  /  03.01.2020., 01:01h

Nakon očajnih rezultata, što na terenu, što u vidu pojačanja koja su dogovarali Maldini i Boban te nakon dva trenera od početka sezone, Milan je konačno dočekao lijepu vijest - Zlatan Ibrahimović se vratio na San Siro.

Sada već legendarni švedski napadač završio je svoju američku avanturu i vratio se europskom nogometu, vratio se u klub kojem je 2011. donio posljednji trofej Serie A.

Nakon njegovog odlaska, Milan je tonuo sve dublje i dublje, a u posljednjoj utakmici 2019. godine doživio je i pravi debakl - potop od Atalante s 5:0.

No, dolaskom Zlatana probudila se nada kod rossonera. Nakon odrađenih liječničkih pregleda i potpisivanja ugovora Ibra se danas pojavio ispred klupskog sjedišta Case Milan, gdje ga je dočekao velik broj oduševljenih navijača.

"Od posljednje svoje utakmice nisam se družio s loptom, ali sam trenirao cijelo vrijeme jer volim uvijek biti spreman. Želim igrati protiv Sampdorije i spreman sam", rekao je 38-godišnji Ibrahimović, te nastavio:

"Ovo je moja kuća. Prije osam godina sam otišao iako to nisam želio, a sada sam opet ovdje. Imam poseban odnos s navijačima i bez njih bi bilo teško igrati. Novi suigrači? Intrigiraju me, moram ih upoznati na terenu i izvan njega. Svi imamo isti cilj, popraviti situaciju i pružiti navijačima zadovoljstvo."

Navijačima se obratio i Zvonimir Boban koji se osvrnuo na težak poraz od Atalante:

"Ne smijemo zaboraviti taj užasni poraz u Bergamu i ne smijemo se skrivati iza širokih Ibrinih ramena. Moramo biti pozitivni i okrenuti sezoni. Ibra je jako važan za nas, ali je jasno da moramo što prije napraviti dobre rezultate", poručio je Boban. 

Dnevnik.ba/T.R.

Rezultati by SofaScore

 

28. travanj 2024 23:11