StoryEditor

Zlatan Ibrahimović više nije igrač Manchester Uniteda

Piše D  /  22.03.2018., 10:03h

I velike stvari moraju završiti, a sad je vrijeme krenuti drugim putem nakon dvije fantastične sezone u Manchester Unitedu. Hvala klubu, navijačima, igračima, treneru i svima koji su sa mnom podijelili ovaj dio povijesti, rekao je Ibrahimović, prenosi HRT.

Vijest o raskidu ugovora s Ibrahimovićem United je službeno objavio danas poslijepodne, a legendarni Zlatan već zna koji će mu biti novi klub.

Naime legendarni Šveđanin svoju će bogatu karijeru nastaviti u LA Galaxyju, potvrđeno je iz Los Angelesa. Ibrahimovićev ugovor bit će službeno obznanjen tijekom vikenda, a navodna vrijednost ugovora je tri milijuna dolara.

Ibrahimović je u Manchester United stigao iz PSG-a u ljeto 2016. godine. Odmah je u prvoj sezoni bio najbolji strijelac momčadi osvojivši engleski kup i Europsku ligu. Prije skoro godinu dana Zlatan se teško ozlijedio, a nakon operacije na teren se vratio u prosincu. Ipak Ibrahimović se nije uspio vratiti staru formu pa se njegov odlazak očekivao.

U prebogatoj karijeri , koju je započeo u Malmöu 1999. godine, igrao je za  Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, AC Milan i Paris St Germain, odakle je prošle sezone kao slobodni igrač stigao među Crvene vragove.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 19:49