StoryEditor

(VIDEO) Snimka iz Pridea: Pogledajte kako je Mirko prestrašio poznatog novinara

Piše D  /  02.03.2019., 07:03h

Slavni hrvatski MMA borac Mirko Cro Cop Filipović u petak je u Dnevniku Nove TV, a poslije i na društvenim mrežama, objavio kako odlazi u mirovinu zbog zdravstvenih problema (doživio moždani udar nakon borbe s Nelsonom).

U središtu pisanja svjetskih medija

Tako se našao u središtu pisanja svjetskih medija, posebno borilačkih. Mirko je legenda slobodne borbe, pionir ovog sporta na Balkanu, čovjek koji je bio strah i trepet u ringovima i kavezima K1 i MMA organizacija diljem svijeta.

Screenshot: BlodyElbow

Koliko je Mirko bio zastrašujuć odlično dočarava video još iz njegovih dana u japanskom Prideu, nekoć najjačoj organizaciji slobodne borbe u kojoj je Cro Cop doživio zlatne trenutke svoje karijere.

Tada je odličnom glumom i oštrim pogledima kroz šalu unio strah u kosti tadašnjem Pride komentatoru, Mauru Rannallu, koji ga je intervjuirao prije borbe protiv Rona Watermana, a koji je prije toga kritizirao Mirkovu grappling tehniku u meču protiv velikog Brazilca Antonija Nogeire.

‘Video najbolje dočarava koliko je bio zastrašujuć u ringu i izvan njega’

Na taj video podsjetio je ESPN-ov novinar Ariel Helwani, koji je nedugo nakon objava u hrvatskim medijima kontaktirao Mirka Filipovića kako bi dobio potvrdu da su napisi o odlasku u mirovinu zbog doživljenog moždanog udara i točni. Cro Cop je najpoznatijem svjetskom MMA novinaru ubrzo tu informaciju i potvrdio.

“Ako ga nikad niste vidjeli, a čak i ako jeste, morate pogledati video iz Cro Copovih Prideovih dana gdje je podvalio velikom Mauru Rannalu. Video najbolje dočarava koliko je bio zastrašujuć u to vrijeme, u ringu i izvan njega”, napisao je Helwani na Twitteru.

Otjerao je uplašenog novinara

Rannalo se branio da je drugi novinar komentirao tu borbu. Mirko je potom otjerao uplašenog novinara koji nije znao gdje se nalazi od straha, a kada su mu napokon rekli da je riječ o šali, Rannalu je trebalo neko vrijeme da dođe k sebi…

“Naravno da me bilo strah, to je Mirko Cro Cop“, rekao je američki komentator koji je napokon mogao odahnuti.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 04:48