StoryEditor

(VIDEO) Slovenac tvrdi da je posjetio 45. stoljeće

Piše D  /  14.04.2019., 11:04h

Muškarac, koji se pred kamerama Apex TV-a, YouTube kanala koji se bavi paranormalnim i misterioznim, predstavio kao David, kaže da ga je inspirirao Nikola Tesla.

Tvrdi da je počeo graditi svoj vremeplov prije osam godina, a završio ga prij tri godine. Kaže da je u međuvremenu upoznao brojne druge putnike kroz vrijeme koji su mu pomogli u izgradnji uređaja.

U svakom slučaju, nakon opsežnog istraživanja i konzultacija, David je uspio izgraditi stroj koji vidite ispod. Iako mnogima izgleda kao hrpa starog hardvera, David kaže da s njim putuje kroz vrijeme, a to je napravio, kaže, 20-ak puta.

David kaže kako je tijekom svojih putovanja kroz vrijeme upoznao osobu koja je imala ranu u glavi od laserskog oružja. Druga osoba mu je, kaže, pokazala fotografiju iz 35. stoljeća. U Francuskoj je, dodaje, upoznao čovjeka koji je i sam izgradio vremeplov te koji mu je, tvrdi, rekao da je putovao kroz vrijeme 40 puta.

David kaže i da stroj može prouzročiti mnogo bola tijelu te je jednom ostao s ranom na glavi. Za prvo putovanje kroz vrijeme kaže kako mu je trajalo 20 sekundi, no već tad je, tvrdi, "vidio aliene koji žive u nama" te "komunicirao s ljudima iz budućnosti."

Također kaže da je vidio zgrade s više od 500 katova i leteće automobile. U njegovoj priči mnogi su vrlo brzo pronašli nedosljednosti, a jedna od njih poprilično je bizarna. U jednom dijelu snimke David kaže da je posjetio 45. stoljeće, da bi kasnije ustvrdio da stroj može putovati samo do 38. stoljeća. Mnogi su se pitali i kako se vratio u 2019. godinu, s obzirom na to da je ustvrdio kako putovati može samo u budućnost, a nije objasnio kako se vraća. U svakom slučaju, ekipa u komentarima ispod snimke dobro se zabavila, piše index.hr.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 11:07