StoryEditor

(VIDEO) Prebio mladića pa mu onesviještenom lomio ruke

Piše D  /  12.09.2020., 09:09h

Na društvenim mrežama pojavio se stravična snimka, navodno nastala u Novom Sadu, na kojoj se vidi kako nepoznati mladić brutalno tuče drugog muškarca, a potom mu, dok leži u besvjesnom stanju na zemlji, lomi ruke, piše nova.rs.

Snimka koja je u petak počela kružiti po društvenim mrežama navodno je nastala ispred lokala u Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu.

Na njoj se vidi kako zasad nepoznati muškarac sjedi na muškarcu koji leži na zemlji i šakama ga udara u glavu. Mladić se nije zaustavio u batinanju sve dok se pretučeni muškarac nije onesvijestio. Kako mu to nije bilo dovoljno, potom je ozlijeđenom muškarcu, koji je ležao bez pokazivanja znakova života, lomio ruke.

Uznemirujuću snimku možete pogledati OVDJE.

Inače, da slučaj bude još gori, stravično batinanje se odvijalo naočigled brojnih građana. U jednom trenutku vidi se i kako neki mladić, s vjerojatnom suzavcem u ruci, prilazi batinašu u namjeri da ga zaustavi, ali ga je tada napao i otjerao muškarac koji se nalazio u blizini.

Snimku je na Facebooku objavio Vladimir Parović, ali i brojni drugi građani koji tvrde da se napad dogodio usred dana.

“Ja već par godina upozoravam na zlo koje se rodilo u Srbiji. Kriminal povezan s vlašću. Kriminal povezan s politikom. Bande kojima su odriješene ruke da rade što hoće bez posljedica. Bande koje skupljaju glasove. Bande koje će, ako se ne pobunimo, pojesti i posljednji ostatak normalnog života u Srbiji!”, napisao je Parović.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 21:14