StoryEditor

(VIDEO) Mourinho show: Pogledajte kako je nakon utakmice provocirao navijače Juventusa

Piše D  /  08.11.2018., 07:11h

Manchester United šokirao je Juventus (2-1) u samoj završnici i odnio velika tri boda, a opet je u centru pažnje bio trener Uniteda kontroverzni Jose Mourinho. Navijači Juvea ga ne vole još od kako je vodio Inter, a on ih je odlučio malo provocirati nakon velike pobjede.

Portugalac je nakon posljednjeg zvižduka uletjeo na travnjak i gestom provocirao navijače Stare dame, poručivši im: ‘Što je, rekli ste da nemam pojma?‘

Nakon toga je malo "zaratio" i s igračima Juventusa koji su mu htjeli poručiti da to nije u redu to što radi. Prvi mu je prišao Bonucci koji ga je želio primiriti.

Champions League - Group Stage - Group H - Juventus v Manchester United | Autor: STEFANO RELLANDINI

FOTO: Stefano Rellandini

 Radi sigurnosti svih, na kraju su ga zaštitari odveli u svlačionicu da može u miru proslaviti. Ovakvo ponašanje je sasvim normalno za karizmatičnog trenera koji diže buru gdje god dođe.

Nakon utakmice Mourinho je objasnio zašto je provocirao navijače Juventusa.

- Zašto ne pričamo o tome kako su me vrijeđali. Možda to nisam trebao napraviti, ali oni su vrijeđali moju obitelj, obitelj u Interu i to je bila moja reakcija na njihove uvrede.

Mourinho je kao trener Intera bio bolna točka Juventusu i njihovim navijačima, a očito su još ostali neriješeni računi među njima.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 13:00