StoryEditor

(VIDEO) Kamere zabilježile polijetanje helikoptera sa stadiona

Piše D  /  28.10.2018., 09:10h

Kamere BT Sporta uhvatile su trenutak prije polijetanja helikoptera u prijenosu uživo, nekoliko sekundi prije nego što se srušio kraj stadiona. Eksplozija se mogla čuti i u prijenosu, a u studiju na stadionu bio je voditelj Jake Humphrey s gostima.

Nakon što je helikopter poletio s centra terena, puštene su reklame, a prije reklama komentatori su bili dobro raspoloženi govoreći o utakmici, no nakon reklama, do voditelja je stigla vijest da se helikopter s vlasnikom Leicestera srušio. Njihova lica bila su blijeda i nastao je muk u studiju.

Na mjestu nesreće odmah su bila vozila hitne pomoći i policija, a pojedini su engleski mediji istaknuli da je u helikopteru bilo šest osoba.

Srivaddhanaprabha je dolazio helikopterom na svaku domaću utakmicu Leicestera te se vraćao u London. 

Njegov helikopter bi nakon svake utakmice stigao po njega na centar stadiona.

Srivaddhanaprabha je kupio klub 2010. godine za 33 milijuna eura. Postao je omiljena figura u gradu jer je doveo klub do gornjeg dijela tablice Premiershipa. Tajlandski biznismen bio je logistički ključna figura za povratak Leicestera u prvu ligu 2014. godine, a dvije godine kasnije postali su prvaci Engleske, ušli u povijest i kolektivnu memoriju.

Srivaddhanaprabha je svoj poslovni uspon počeo 1989. godine otvaranjem duty free shopova u Bangkoku. Njegovo maloprodajno carstvo, tvrtka King Power, ubrzo postaje svjetski igrač u vrijednosti od 4,3 milijarde eura i Srivaddhanaprabha kao peti najbogatiji čovjek u zemlji, ulazi u nogomet u Europi. 2017. godine kupio je belgijski klub Leuven koji je ostao u drugoj ligi.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 16:29