StoryEditor

(VIDEO) Kakva golčina Dybale, Argentinac jasnom gestom pokazao da ostaje vjeran Staroj dami

Piše D  /  18.08.2019., 03:08h

Juventus je u generalki pred početak Serie A pobijedio trećeligaša Triestinu 1:0 u gostima, mjestu gdje je započela njihova dominacija Italijom prije osam godina potvrdom naslova prvaka.

Utakmicu je obilježio čudesan gol Paula Dybale u 35. minuti. Argentinac je vrhunski okrenuo stopera trećeligaša i završio akciju impresivnim lobom, za ispostavit će se, konačan rezultat.

Uslijedila je proslava, drugačija nego inače. Ovaj je put desetka Stare dame istaknula svoj dres s imenom kao gestu klubu koji ga je svim silama htio prodati posljednjih tjedana, prenosi Index.hr.

Dybala je, smatraju Talijani, pokazao privrženost klubu i spremnost na borbu za poziciju kod trenera Maurizija Sarrija.

Golove inače slavi praveći gladijatorsku maskicu, međutim, sad je na ovaj način reagirao kako bi pokazao što misli o teškoj situaciji u kojoj se našao.

Odbio je Manchester United pa je postojala šansa da ode u Tottenham, ali tu nije došlo dogovora. Na kraju je ostao u Juventusu i na pripremnoj utakmici protiv niželigaša donio pobjedu.

Pobjedu, koju je Juventus umalo prokockao budući da je Triestina pred kraj utakmice dvaput opasno zaprijetila.

Mario Mandžukić igrao je od 62. minute, a u sastavu zbog lakše ozljede nije bilo Cristiana Ronalda. Nedostajao je i trener Maurizio Sarri koji je ostao u Torinu zbog gripe.

Talijanski prvak sezonu otvara sljedeće subote od 18 sati kod Parme.

29. travanj 2024 18:01