StoryEditor

(VIDEO) Jose Mourinho u Podgorici prisustvovao žestokoj tučnjavi crnogorskih navijača

Piše D  /  12.10.2018., 08:10h

Srbija je pobijedila 2:0 golovima Aleksandra Mitrovića, ali glavna zvijezda bio je Jose Mourinho, o kojem se prije, tijekom i nakon utakmice najviše govori i piše. 

Iako se ponašao prilično "niskoprofilno" te se prije meča pokušavao maskirati šiltericom i trenirkom, naravno da u toliko maloj sredini jedan od najslavnijih trenera u povijesti nije mogao proći neopaženo.

A još kada je u ložu stadiona Pod Goricom sjeo uz crnogorske legende Dejana Savićevića i Predraga Mijatovića, bilo je zajamčeno da će kamere tijekom prijenosa koristiti svaki trenutak da zumiraju ovaj trio

.

Naravno, Mourinho nije u Podgoricu došao kako bi razgledao povijesne znamenitosti, nego da uživo pogleda igrača koji mu je jako zanimljiv.

Nikola Milenković (21), stoper Srbije, koji ove sezone za Fiorentinu sjajno igra kao desni bočni, jedan je od najboljih mladih braniča na svijetu. Visok 195 cm i s kvalitetnim pokrivanjem obje spomenute pozicije, čini se kao pravi čovjek za rješenje obrane, kroničnog problema Manchester Uniteda. 

Visoki branič prešao je u Fiorentinu prošlog ljeta uz 5 milijuna eura odštete Partizanu. Od proljetnog dijela prošle sezone postao je standardan, a ove sezone i nezamjenjiv kod Viola. Već je zabio i dva gola ove sezone u Serie A, u kojoj je odigrao svih 720 minuta.

U reprezentaciji također uživa u rapidnom usponu. Kod izbornika Mladena Krstajića debitirao je proljetos i odmah postao ključni igrač koji je od početka do kraja odigrao sve tri utakmice na SP-u, a takav status ima i ove jeseni. Protiv Crne Gore je na terenu proveo svih 90 minuta. 

Incident na tribinama

Sigurnosna procjena bila je "utakmica visokog rizika" jer se u Podgorici strahovalo od sukoba navijača Crne Gore i Srbije.

Ali umjesto toga došlo je do okršaja između crnogorskih navijača. Nekoliko minuta prije početka nogometnog, na južnoj tribini stadiona Pod Goricom krenuo je boksački obračun između navijača iz Cetinja i Nikšića. 

Tučnjava se brzo smirila, ali kako svjedoče snimke bila je prilično žestoka pa ne čudi da je završila s nekoliko ozlijeđenih.

Obračun se događao točno iznad nogometaša Srbije, dok su se oni zagrijavali za utakmicu. 

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 18:26