StoryEditor

(VIDEO) Jedna od poraženih djevojaka skoro se potukla s novoproglašenom misicom

Piše D  /  08.11.2018., 07:11h

Ovogodišnje Miss Bum Bum natjecanje na kojemu se kandidatkinje bore za titulu najbolje stražnjice u Brazilu završilo je skandalozno. Djevojke su se u ponedjeljak gotovo potukle jer su neke od njih ‘varale‘ sa silikonima u stražnjici.

- Sve tri žene koje su dobile najviše glasova imaju umjetne stražnjice od silikona. To je nepravedno, rekla je bijesna natjecateljica Aline Uva koja se nije ‘okitila‘ lentom u noćnom klubu ‘Eazy‘ u São Paulu, piše New York Post. Titulu ‘Miss Bum Bum‘ osvojila je Ellen Santana iz Roraime, a Aline je utrčala na pozornicu i napravila scenu. Bila je ljuta jer je veličina njezine stražnjice 110 centimetara, odnosno veća je za pet centimetara od Ellenine.

- Ja sam zaslužila nagradu jer jedina poštujem pravila koja zahtijevaju da nema plastičnih operacija. Predstavljam istinsku brazilsku stražnjicu i nitko mi to ne može oduzeti, posebno ne natjecateljice pune silikona - rekla je Aline koja smatra da je ‘sabotirana‘. Na pozornici je čak i otrgnula lentu s pobjednice Santane. 

Kako kaže Ellen, iako joj je oduzela vrpcu, nikada neće i titulu. 

- Naporno sam radila i zaslužujem ovo jer je moja stražnjica najčvršća od svih. Da biste pobijedili, morate znati izgubiti, a da sam ja izgubila, to bi bilo dostojanstveno, a ne ovako kako se ona ponaša - ispričala je pobjednica. Za nagradu je osvojila 50.000 brazilskih reala (oko 85.000 kuna).

Pogledajte video:

Dnevnik.ba

 

27. travanj 2024 22:11