StoryEditor

(VIDEO) Divna scena u Njemačkoj: Tamnoputi Danac zaprosio djevojku nakon utakmice

Piše D  /  28.08.2018., 08:08h

RN Löwen rutinskom je pobjedom startao u novu sezonu Bundeslige, bila je to jednosmjerna utakmica jer ‘lavovi‘ su daleko bolja i jača momčad od tek prosječnog Lemga. Pobjeda 28:21 bila je više nego očekivana, no svoje je ljubimce u SAP Arenu u Mannheimu na početku nove sezone došlo pozdraviti više od 7000 navijača.

Kako i ne bi, RN Löwen je 2016. i 2017. osvajao naslov prvaka, a prošle je sezone završio na drugom mjestu u njemačkom prvenstvu. Jedna je to od najboljih momčadi u Europi, a u njenim se redovima - uz brojna zvučna rukometna imena - ističe i tamnoputi danski reprezentativac Mads Mensah Larsen (27), piše Tportal.

Za ‘lavove‘ igra od 2014. godine i jedan je od ponajboljih svjetskih rukometaša, s reprezentacijom je osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, a ima i dva srebra, jedno s EP-a (2014.), te jedno sa SP-a (2013.). I sada je - uz sve trofeje koje je osvojio - odlučio uzeti još jedan.

Čim je utakmica završila, Danac je iskoristio priliku da u prepunoj dvorani zaprosi svoju dugogodišnju djevojku Linde.

U izravnom prijenosu, koji je išao na kanalu Sky Sporta, Mads je uzeo mikrofon te zamolio Linde da se spusti na teren. U prvi tren njegova je djevojka izgledala poprilično začuđeno, a onda je rukometaš izvukao kutijicu s prstenom, kleknuo nasred terena i ‘ispalio‘: Hoćeš li se udati za mene?

Naravno, Linde je pristala, a imala je više od 7000 ‘svjedoka‘ koji su njezino ‘DA‘ nagradili gromoglasnim pljeskom i odobravanjem! Nema se tu što za prigovoriti, originalan način da se zaprosi djevojka. Linde je, čini se, prava sretnica, njezin izabranik sigurno nije od onih sramežljivih, prošnju pred 7000 navijača sigurno će pamtiti oboje...

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 02:27