StoryEditor

(VIDEO) Cirkuski lav usred nastupa napao trenera

Piše D  /  07.04.2019., 07:04h

Na snimci nastaloj u ukrajinskom gradu Lugansku vidi se kako je životinja odjednom postala agresivna, skočila na trenera i srušila ga na pod. Kako piše LADbible, trener je završio s ozljedama ruke, noge i leđa, nakon što ga je lav ugrizao i ogrebao kandžama. 

"Pozvao sam lava i iste sekunde me je napao. Zaustavio sam ga, ali nije se htio vratiti u sjedeći položaj. Zakoračio sam unatrag, a iza mene je bila stolica pa sam zapeo i pao. Lav je skočio na mene i ugrizao me, ali hvala bogu ne za vrat", ispričao je Kouta nakon napada. 

Otkrio je i kakve su mu ozljede ostale. 

"Odmah me pustio. Ozlijedio sam leđa, ruku i nogu. Imam ožiljke od kandži i jednog zuba na nozi, ugriz na ruci i četiri centimetra duboku ogrebotinu na leđima", ispričao je. 

Iako je, kako kaže, bio prekriven krvlju, smirio je lavove i nastavio s nastupom jer je u publici bilo djece. Tvrdi da su lavovi bili nemirni jer su morali nastupiti vrlo brzo nakon što su došli na novu lokaciju. 

"Nisu imali vremena za prilagodbu, bili su pod stresom i zato su me napali. Još uvijek im vjerujem više nego ljudima. Ljudi su najopasnija stvorenja", zaključio je. 

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 03:11