StoryEditor

(VIDEO) Balašević o Vučiću: Nazvao me fukarom koja pjeva za Muslimane

Piše D  /  20.02.2021., 12:02h

Svojevremeno je Đorđe Balašević otkrio kako su ga na ulici presretali ljudi jer mu je tadašnji ministar informiranja Aleksandar Vučić u gledanoj TV emisiji nacrtao metu i nazvao ga "jeftinom fukarom", piše direktno.rs.

Balašević nije bio pristaša sadašnje vlasti u Srbiji i to je često javno isticao.

Tijekom priloga koji je prije nekoliko godina sniman u centru Novog Sada, Balašević je aludirao na potrebnu borbu za djecu i unuke svih građana Srbije. Prisjetio se nekadašnje izjave današnjeg predsjednika Srbije koji je prije više od dva desetljeća obavljao funkciju ministra informiranja.

- Jednom prilikom sam bio na ulici s kćerkom kada je potpuno nekontrolirani tip počeo nekim polualkoholiziranim glasom vikati, psovati. U nekim situacijama, da sam bio sam, ja bih to riješio na neki drugi način. Ali, bio sam s djetetom koje je tada imalo 16 godina. Saznao sam da je neposredno prije tih ispada mladi, upravo promovirani ministar informiranja, u vrlo gledanoj emisiji, mene nazvao jeftinom fukarom koja je išla tamo pjevati za "one Muslimane umjesto da pjeva za srpsku djecu". Bilo je to neukusno, jer naš čitav taj dolazak u Sarajevo bio je zamišljen kao pomoć svoj djeci koja su stradala od mina - rekao je Balašević.

I dodao:

- Vučić je kasnije otišao u BiH, ali se vratio puno brže nego ja. Za svoju djecu i potomstvo želim da ne znaju imena političara, jer ni ja ih nisam znao kada sam bio mlad i kada su stvari u zemlji bile drastično drugačije i bolje.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 12:55