StoryEditor

Vatrogasac i njegova supruga silovali djevojčicu (7), oboje su uhićeni

Piše D  /  08.12.2020., 03:12h

Stravičan zločin potresao je američku saveznu državu Floridu gdje su supružnici uhićeni zbog silovanja sedmogodišnje djevojčice, piše Vecernji.hr.

Vatrogasac Argelio Pupo (32) i njegova supruga Morgan Keene (27) uhićeni su u gradu Apopka na Floridi 11. studenoga nakon što je policija pozvana u njihov dom. Djevojčica, koju su pronašli kako plaće ispod stola, ispričala im je da ju je Pupo silovao dok je 27-godišnjakinja sve to gledala.

Nakon stravičnog seksualnog čina, žena je djevojčici rekla da obriše krv, otušira se i ode u krevet. Par je idući dan otišao kupiti pribor za šivanje te su joj sami zašili rane nastale silovanjem.

U policijskom izvješću piše kako je par djevojčicu htio djevojčicu naučiti kako da zatrudni.

Oboje su privedeni, a 27-godišnja Morgan Keene demantirala je što se dogodilo te tvrdi kako je ona dva tjedna trudna. Kazal je i kako ju je suprug istukao kada mu je rekla da nosi dijete, a 10. studenoga policija je intervenirala u njihovoj kući jer je Pupo bacio vreću s ledom na svoju suprugu.

On je optužen za seksualno zlostavljanje djeteta mlađeg od 12 godina te je odmah dobio otkaz.

Nije poznato u kakvom je odnosu par s djevojčicom, no ona je navodno živjela s njima te je Instagram 27-godišnjakinje prepun njezinih fotografija.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 21:38