StoryEditor

Unatoč najavi Dana White nije uspio: Otkazan UFC 249, ništa od velikih borbi

Piše D  /  10.04.2020., 07:04h

Predsjednik UFC-a Dana White tjednima je najavljivao veliki spektakl, borilački event UFC 249 koji je, prema brojnim mišljenjima, na početku slovio kao jedan od najboljih u povijesti. No, problemi s korona virusom uzeli su ploda, pouzdani novinar Brett Okamoto donio je vijest kako je UFC 249 i službeno otkazan.

Podsjetimo, na tom su se spektaklu koji se trebao održati 18. travnja prvotno trebali boriti Khabib Nurmagamedov i Tony Ferguson. Dagestanac je odustao od te borbe, koja je peti put odgođena, pa se Tony Ferguson tu trebao susresti s Justinom Gaethjeom. Od velikih borbi najavljen je bio i sraz Francisa Ngannoua i Jairzinha Rozenstruika.

U programu UFC-a 249 bilo je planirano 11 dvoboja, a pažnju je plijenio i meč Rose Namajunas protiv Jessice Andrade No, i on bi bio otkazan, američkoj borkinji Rose Namajunas dva su člana obitelji preminula od korona virusa, pa je ona već ranije najavila povlačenje s ovog spektakla.

Zanimljivo, UFC 249 trebao se održati sljedećeg tjedna, a još nije bila poznata ni lokacija konačnog obračuna. Pričalo se o privatnom otoku, pa hotelu Tachi Palace u Kaliforniji, a Dana White za sada ne planira niti otkrivati ovu, strogo čuvanu tajnu, prenose 24sata.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 01:29