StoryEditor

U Ljubuškom otvoren Treći međunarodni skup vlasnika Volkswagen vozila

Piše D  /  29.07.2021., 19:29h

Treći međunarodni skup vlasnika Volkswagen vozila otvoren je danas u Tvornici duhana, na adresi Put za Metković b.b., u Ljubuškom.

Ovo okupljanje privuklo je veliki broj posjetitelja.

Prema riječima Darka Ramljaka iz VW Teama-Ljubuški, u Ljubuški su stigli ljubitelji Volkswagena iz čitave regije.

„U užem krugu oko tvornice može se vidjeti nekih 200-tinjak automobila. Koliko ih ima oko hale i na vanjskom parkingu, to stvarno ne mogu znati, mislim da ovdje danas ima 300 - 400 automobila“, izjavio je Ramljak za Radio Ljubuški.

„Došli su nam ljudi iz Karlovca, Zadra, Šibenika, moram pohvaliti i članove Škoda klub Croatia koji su došli ovdje iz Slavonije. Ima ih iz Mostara, Čitluka, Čapljine, Makarske, Imotskog... iz Imotskog ima par prelijepih automobila, moram reći da su me iznenadili, stigli su i Dubrovčani, naši standardni gosti“, rekao je Ramljak i dodao kako ljubitelji automobila danas zbilja imaju što vidjeti u Ljubuškom.

Na pitanje je li njemu danas neki od izloženih automobila posebno „zapeo za oko“, Ramljak je odgovorio: „Čak i kod mene se mišljenja prelamaju, svaki automobil vuče svoju povijest, svoje ljubitelje“, te istaknuo kako će članovi Volkswagen teama Ljubuški imati težak zadatak jer do večeras moraju odabrati najboljeg.

Biti će izabran i najbolji automobil po izboru publike. Organizatori su osmislili jednu igru za goste. „Riječ je o lijepljenju lajkova, izradili smo naljepnice, Facebook lajkiće. Posjetitelji trebaju lijepiti lajkove na stakla automobila koje se njima najviše sviđa. Koje vozilo prikupi najviše lajkova, biti će proglašeno najboljim automobilom po izboru publike“, objasnio je Ramljak i dodao da su danas već nagradili i jednog njihovog posjetitelja.

"Mario Subašić je dobio nagradu. Kada smo počeli sa organizacijom, napravili smo nagradnu igru gdje su naši Facebook prijatelji i pratitelji pogađali datum susreta koji tada još nije bio definiran. Mario je bio među prvima, mislim da ih je bilo 20-tak, koji su pogodili točan datum susreta. Iz bubnja smo izvlačili pobjednika i on je dobio nagradu - simbolične poklone. Meni je drago da je baš on dobio jer nije iz ovoga našeg svijeta. Nama se sve vrti oko automobila posebno otkad smo počeli ovo organizirati. Cijenim to što je on došao čak iz Uskoplja i meni je bilo važno čuti njegovo mišljenje. Svidjelo mu se i vjerojatno će nam doći i iduće godine i pratiti će više ovakve stvari", rekao je Ramljak.

Prema njegovim riječima, večeras se u Tvornici duhana priprema velika zabava.

„Ulaz je besplatan. Cijene su zaista simbolične za hranu i piće, zabavljati će nas Victoria band, imati ćemo Johnnie Walker party, mislim da će večeras biti dosta zanimljivo. Svi koji ne znate što ćete za subotnju večer, dođite i zabavite se skupa sa nama“, poručio je Ramljak na kraju.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 16:05