StoryEditor

Tvornica iz BiH nagradila najboljeg radnika automobilom

Piše D  /  21.02.2021., 09:02h

Tvornica namještaja Standard iz Prnjavora pravi je primjer kako se vodi briga o radnicima te one najbolje redovito nagradi.

Oni su u protekloj godini organizirali nagradnu igru kako bi što više motivirali svoje radnike, a po posebnim parametrima najboljega, Zorana Vranješa, nagradili su automobilom, dok su ostali nagrađeni financijski.

Standard je u godinu ušao s ciljem rasta od 30 posto i potražnjom za još 100 radnika, što su djelomično ostvarili, javlja Srpskainfo.

Pandemija je na dva mjeseca usporila rast, kroz potpunu obustavu proizvodnje, ali i kroz smanjenu proizvodnje zbog neizvjesnosti na tržištu, te su dostigli rast od 15 posto i zaposlili 100 radnika, ali ne do kraja prošle godine, nego do ove veljače.

Neovisno od nepredvidive situacije na svjetskom tržištu izazvane koronavirusom Standard je u 2020. godini uložio blizu milijun KM u modernizaciju tvornice i povećanje proizvodnih kapaciteta.

Foto: Društvene mreže

Iz Standarda su poručili da je novi cilj širenje kapaciteta proizvodnje, rast od 20 posto, te da su im i dalje potrebni novi radnici.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 09:58