StoryEditor

Trik mađioničara u Supertalentu pošao po zlu: Skoro se utopio, žiri se šokirao

Piše D  /  12.02.2020., 04:02h

U showu ‘Britain‘s Got Talent‘ mađioničarska točka nije prošla kako je kandidat planirao te su svi članovi žirija ostali u šoku, piše Metro. Naime, kandidat se skoro utopio na audiciji u Manchesteru. 

Mađioničar je s lisicama na rukama bio potopljen u vodu. Svi članovi žirija sudjelovali su u triku jer su dobili ključeve kojima su mogli spasiti kandidata. Svaki ključ iskoristili su u nekom dijelu točke, a posljednji je ostao kod Davida Williamsa te je služio za spašavanje mađioničara.

Međutim, ključ je ostao na stolu žirija pa je kandidat skoro nastradao. Kad je Simon Cowell shvatio da nešto nije u redu, prekinuo je točku i zatražio liječničku pomoć. 

- Bilo je jezivo. David je prestravljeno stajao na pozornici, a Simon je pokušavao signalizirati producentima da prekinu točku te je pozvan liječnik - rekao je statist koji je bio u studiju.  

U početku su svi mislili da je to dio točke, ali su ustanovili da je u pitanju stvarna potencijalna opasnost.

- Srećom su izvođači na vrijeme uspjeli ispraviti pogrešku, ali u jednom trenutku su se svi prepali da će točka završiti katastrofom i bila je opća panika - objasnio je statist. Emisija u kojoj je bila ta audicija nije se još emitirala niti je obavljena na YouTubeu. 

Dnevnik.ba

 

27. travanj 2024 17:57