StoryEditor

Teniski turnir u Orašju okupio 35 tenisača iz regije

Piše D  /  30.07.2021., 03:27h

Teniski turnir u organizaciji TK Set Orašje, ove godine je okupio 35 tenisača iz Orašja, Odžaka, Bijeljine, Šamca, Modriče, zatim  Osijeka, Vinkovaca, Vukovara i Županje.  U kategoriji mlađih igrača do 40 godina starosti, u dosta neizvjesnom i uzbudljivom finalnom susretu igrali su Vedran Bijelić iz Orašja i Žika Kajtez iz Šamca.  Bijelić je odlično ušao u meč, dobio prvi set i u drugom imao veliku prednost, ali je potom posustao što je iskoristio iskusni Kajtez. Nakon velikog preokreta meč je završio pobjedom šamčanina 2:1 u setovima, javlja Radio Orašje.

U dobnoj  kategoriji „plus 40“, sudjelovalo je 16 igrača. U slavonskom finalu slavio je Damir Šesto iz Vinkovaca, svladavši vukovarca Janka Brača sa 2:0.  Finalisti turnira nagrađeni su pokalima i profesionalnom teniskom opremom.

-„Turnir je okupio ponajbolje igrače iz regije, a iako se termin podudarao s terminom osječkog, ispunio je naša očekivanja. Imali smo jake igrače iz veteranske reprezentacije koji su predstavljali Hrvatsku na svjetskom prvenstvu na Floridi.  Nositelji su opravdali svoj reiting, a od domaćih bih istaknuo najmlađeg sudionika turnira, 19-godišnjeg Vedrana Bijelića koji je dosta napredovao i postaje zreliji igrač. Nesretno je poražen u finalu u kojem je sigurno dosta naučio za budućnost, kazao je Damir Mišetić predsjednik TK SET Orašje.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 13:06