StoryEditor

Tako igraju prvaci! Lagana pobjeda Zrinjskog u Gabeli za produljenje pobjedničke serije

Piše D  /  06.10.2018., 05:10h

Nogometaši Zrinjskog potvrdili su dobru rezultatsku formu i u 13. kolu Premijer lige BiH. Aktualni prvaci su slavili na gostovanju u Gabeli kod GOŠK-a rezultatom 0:4 i tako produžili pobjednički niz na četiri utakmice, a već 8. susreta ne znaju za poraz.

Iako imaju velikih problema s ozljedama, Zrinjski u ovom dijelu sezone briljira, a Blaž Slišković izvlači najviše što može iz desetkovane momčadi. Današnja pobjeda u Gabeli je nekako bila i najlakša.

Zrinjski je autogolom Karamarka poveo već u 11. minuti nakon ubačaja Bekrića iz kornera. Sedam minuta kasnije Filipović je ubacio s desne strane, a Rustemović glavom pogađa za 0:2.

Do kraja poluvremena Plemići su lagano bez previše napora zadržavali vodstvo. I početkom drugog dijela ista slika, Zrinjski kontrolira utakmicu, a u 53. minuti Bilbija pogađa mrežu domaćina, ali je pogodak poništen zbog zaleđa.

67. minut je donio tračak nade GOŠK-u kada Perišić dobiva crveni karton i tako za narednu utakmicu produžuje popis igrača na koje Slišković ne može računati.

GOŠK je preuzeo inicijativu i u 73. minuti su bili blizu smanjenja vodstva, ali ih je u tome spriječila vratnica.

GOŠK se u nastavku dodatno otvorio, a do kraja susreta Zrinjski i s igračem manje zabija dva pogotka. Jović i Galić zabili su za konačnih 0:4.

 

Od ostalih rezultata treba istaknuti pobjedu Sarajeva na gostovanju kod Mladosti. Bordo momčad je slavila s visokih 0:6 i tako sigurno zadržala prvo mjesto na ljestvici ispred Zrinjskog. Najveće iznenađenje priredila je Zvijezda 09 koja je u Tuzli svladala Slobodu s 0:3.

Dnevnik.ba/ T.Raspudić

 

Rezultati by SofaScore
23. travanj 2024 06:50