StoryEditor

Supruga ministra Košarca na Facebooku objavila da je muž vara i prijeti

Piše D  /  08.12.2020., 07:12h

"Danas je ministar Košarac krenuo na posao. Ponovo. Jučer je ponovo pokušao biti "uzoran" otac i suprug. U međuvremenu je pokušavao biti ljubavnik. Od sutra će ga pamtiti kao nekoga kome je Bog dao gotovo sve, a đavo uzeo i više od toga", navodi ona na početku.

Prije dvije godine, bar prema mojim saznanjima, ministar Košarac našao je ljubavnicu, nastavlja dalje, mlađahnu, rođenu 17 godina poslije njega, A. I.

"O agoniji koju smo moja djeca, moja obitelj i ja, prošli u namjeri da to prevaziđemo, neću pisati. Ministar Košarac, njegova obitelj, A. I. i njena obitelj- mojoj djeci, obitelji i meni, pokušali su uraditi mnogo toga. To je tek za pisanje. Ali, na drugom mjestu. Ta ‘moralna vertikala‘ i ‘muškarčina‘, ministar Košarac - nakon što me s A. I. i cijelom svitom nije uspio uvjeriti da sam luda (doslovce) i da je to samo njegova suradnica, pobjegao je od djece i mene u očevu kuću, pod izgovorom da mora čuvati ono što je gradio. Nas, moju djecu i mene, čuvao je Bog. Slava Mu", napisala je.

Nakon što, također, nisu uspjeli u namjeri da ja podnesem zahtjev za razvod braka, nastavila je ona, uslijedio je "viteški" potez.

"Ministar Košarac podnio je zahtjev za razvod, a ja sam za to saznala nakon poziva radnika iz Centra za socijalni rad. Napominjem - sve vrijeme, do tog 2. rujna 2020. i poziva iz Centra, ministar Košarac igrao je ulogu "savršenog" oca i supruga, ali samo s kasindolske adrese. Sve vrijeme negirajući da ima ljubavnicu. I to je "poštenom" ministru bilo malo. Umjesto sporazumnog razvoda, koji sam iskreno očekivala, dobila sam plavu kuvertu u kojoj me, podsjećam bez ikakve prethodne najave i obrazloženja, ministar Košarac tuži", dodala je.

Nakon toga, spakirao je kofere i sa svojom "suradnicom" otputovao da proslavi u luksuzu bokokotorskog zaljeva, nastavlja.

"Ovo vam ne piše povrijeđena žena, već ogorčena majka dvojice dječaka, kojima je otac rekao da je na službenom putu. Nakon što smo ga uhvatili u laži, moji sinovi ga nisu htjeli vidjeti. Bio je to razlog za još jedan potez ministra Košarca. Prijavio me je u Centar za socijalni rad, bezočno se i dalje služeći lažima, tvrdeći, bez ijednog dokaza, da mu ja ne dozvoljavam da vidi djecu! Navikao valjda, može mu se... O agoniji kroz koju prolazim u Centru za socijalni rad, također se piše, ali na drugim adresama", napisala je.

Pitate se onda, sigurno, zašto sada i ovdje pišem vama, nastavila je, prvo, ovo je omiljeno mjesto komunikacije kvazi elite. Svi oni, kao i ministar i "suradnica" mu, žive instant život.

"Na koje su laži i obmane spremni da bi u javnosti ostavili ‘savršenu‘ sliku, nažalost potvrđuje i primjer mojih sinova. Otac, nakon što ih nije vidio mjesec dana, nije razgovarao s njima, već se uslikao za društvene mreže, uz sve lažne osmjehe i opise. Ali, ja ću se ovdje boriti istinom! Drugo, mislila sam da će vrijeme partija, tompusa i starleta proći. Ja sam zrela žena. Treće, i najvažnije, nakon svega, ministar Košarac pokušao je ušetati slavodobitno u moj život, nudeći opciju da povuče tužbu za razvod braka! Jednostavno, tek tako, pozivajući se na djecu - kao da prethodno nisu postojala", izjavila je.

Dok je ministar Košarac, recimo, bio na Zlatiboru sa svojom "suradnicom" i pravio mali predah, piše dalje supruga, kako je napisao u opisu slika, njegovi sinovi borili su se za zrak, pritisnuti bolom i prigušenim jecajima, koji su se potom prolomili u najjezivije krike, kako samo i može iz nevinih dječjih duša...

"Pokušao je ministar Košarac ušetati u moj život tek tako - bez izvini i žao mi je, već uz opasku da ja nisam zrela da prihvatim opravdanje koje objašnjava da je normalno imati ljubavnicu jer to rade svi! Možete li da zamislite tu bahatost?! Ministar Košarac je živi. Ne rade to svi! Moj otac to nikad nije uradio mojoj majci. Moji sinovi to nikada neće uraditi majkama njihove djece", dodala je.

Reći ćete - znala si za koga se udaješ, piše dalje, jesam, udala sam se za razvedenog čovjeka, ali nisam pristala biti ljubavnica.

"Nakon što nisam pristala ni da se ministar Košarac ponovo vrati u moj život, zatražila sam da materijalno osigura djecu i mene. E, tu se ogolio i najskriveniji mračni dio ministra Košarca. On i njegov otac jučer su prijetili mojoj djeci, mojoj obitelji , meni. Što drugo od te duhovne nedonoščadi i očekivati?! Dirnuo si im u najsvetije - materijalno!!! Zato vam pišem. Da znate, da znaju da se ne bojim. Ima onih koji ne trguju emocijama i obitelji. Izdaju djece i obitelji ne praštam! Ja sam kćerka Vesa Tomašćara, najčestitije, najprostije i najplemenitije duše koju sam poznavala. Ja sam kćerka Ljubice, žene gorštaka. Ja sam sestra lafice i lafčine, Senke i Arčija. Kuma sam mojih kumova Adrijane, Dragane i Željka. Prijatelj sam jednog Dušana... Ja sam ista ona Coki, Fočanka, Miljevka - vaša Coki, koja je uvijek znala tko je i što je. Ona Coki, Sanja koja je uvijek prezirala bahatost. I uvijek će, bez obzira od koga dolazila", piše ona.

I na kraju, najvažnije - ja sam majka Marka i Uroša, nastavila je, u mojim sinovima svaki dan vidim Boga, vidim ljubav i snagu.

"Sjaj u njihovim očima je jedini sjaj zbog kojeg i za koji živim. ‘Sjaj i bijedu kurtizana‘, uz ‘ašar taštine‘, ostavljam onima koji su preskočili ne samo školsku, već i životnu lektiru. Ne pristajte da budete oni kojima je opravdanje za blud, nemoral, Sodomu i Gomoru - to rade svi! Djevojke, žene - ne stavljate cijenu na sebe! Budite prvo svoje, pa onda čije hoćete! Ljudi, molite i volite Boga!! Ostajte zdravo, ali prvenstveno - ostanite svoji! p.s. P2O rezervirano je za profil Staše Košarca * P2O - podrška, poltronisanje i onanisanje nad likom i djelom ministra Košarca - napisala je Sanja Košarac u svom statusu", napisala je ona.

Dnevnik.ba

30. studeni 2022 07:05