StoryEditor

Stipe Miočić preslatkom fotkom raznježio Instagram pratitelje

Piše D  /  01.08.2018., 04:08h

Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji, Stipe Miočić, je prije tjedan dana prvi put postao otac. Njegova supruga Ryan Marie Miočić je rodila zdravu djevojčicu koju su nazvali Meelah Claire, piše Fight Site.

Bračni par, sudeći prema objavama na društvenim mrežama, zaista uživa u prvim danima zajedničkog roditeljstva. Supruga Ryan Marie svakodnevno na svom Instagramu objavljuje fotografije i videa Stipe i njegove prve prinove, piše Večernji.hr.

U utorak je objavila fotografiju iz rodilišta koja prikazuje momenat kada je bivši UFC prvak prvi put u ruke uzeo svoju djevojčicu Meelah Claire. Uz nju je dodala: “Moje dvije ljubavi…”

 

Objavu dijeli Ryan Marie Miocic (@mrs_miocic)

Podsjećamo kako je Stipe otkrio da sa svojom suprugom očekuje prinovu odmah nakon što je u siječnju pobijedio Francisa Ngannoua na priredbi u Bostonu.

Unatoč tome što je termin rođenja njegove curice trebao biti upravo krajem srpnja, što je značilo i jako blizu njegove borbe protiv Cormiera, Stipe je izašao u susret svom poslodavcu i odradio je meč na UFC-u 226. I ne samo to, Miočić je dobar dio prvog dijela godine proveo u Las Vegasu na snimanju posljednje sezone “reality showa” The Ultimate Fighter

Nakon poraza od Cormiera, Stipe je najavio kako želi uzeti nešto vremena za sebe i svoju obitelj. U ovom trenutku se ne zna kada će se vratiti u Octagon. 

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 06:18