StoryEditor

Slišković napušta Zrinjski na kraju sezone?

Piše D  /  23.05.2019., 11:05h

Nogometaši Zrinjskog će u subotu odigrati posljednje kolo Premijer lige BiH koja nakon tri godine ima novog prvak. Nakon trogodišnje dominacije Plemića titula će iz Hercegovine preseliti u glavni grad države u vitrine Sarajeva.

33. kolo će tako biti samo formalnost i posljednja utakmica pojedinih nogometaša u dresu mostarskog kluba.

Osim igrača, Plemići bi mogli ostati i bez trenera jer prema pisanju Oslobođenja, Blaž Slišković ima ponudu iz Kine. Popularni Baka je već imao ponude pojedinih klubova iz te zemlje, a 2012. godine je vodio i Qingdao Jonoon.

Ukoliko ode, bio bi to treći odlazak stručnjaka koji je sa Zrinjskim osvojio dvije vezane titule. Posljednji odlazak se dogodio na kraju prošle sezone, ali se i brzo vratio na početku ove nakon smjene trenera Ante Miše.

"Moj cilj je podići igrače, da nas počne krasiti ono što nas je krasilo prije godinu ili dvije. Ako ne uspijem, za mjesec ću se sam povući", rekao je tada Slišković. Uspio je u tome i ponovno do samog kraja učinio Premijer ligu neizvjesnom. Ako postoji ponuda iz Kine, Zrinjski će teško zadržati Sliškovića, a to bi za šesterostrukog prvaka države bio i najveći udarac ovog ljeta.

Dnevnik.ba/ T.R.

29. travanj 2024 13:57