StoryEditor

Škorić i Kramarić proslavili okrugli rođendan, neka si daruju pobjedu u utorak!

Piše D  /  19.06.2021., 10:06h

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju čeka posljednja utakmica skupine na Europskom prvenstvu. Posljednji suparnik bit će Škotska, reprezentacija koja će ujedno biti i domaćin u Glasgowu.

Vatreni su se nakon remija s Češkom (1-1) vratili u kamp u Rovinju gdje su tijekom subote organizirali rođendanski tulum Andreju Kramariću i Mile Škoriću, piše 24sata.hr.. Krama je napunio 30 godina, isto toliko ima i Škorić.

Proslavili su rođendan u društvu reprezentativnih suigrača, a mi im želimo sve najbolje. Neka si daruju pobjedu na Hampden Parku.

24sata

Foto: 24sata

Ustvari, to je najveća želja koju im želimo, naravno uz zdravlje i sreću.

Pred Vatrenima je težak zadatak jer je Škotska domaćin i igrat će pred svojim navijačima, no i činjenice da su, ruku na srce, Škoti za sada pokazali puno više.

Protiv Engleske su djelovali prilično dobro, borbeno i hrabro, dojam je da su zaslužili više od 0-0, no s pravom se nadaju u prolazak dalje nakon velikog osvojenog boda na Wembleyju.

Vatreni će morati odigrati iznad trenutnih mogućnosti i ne bi bilo prvi put da se izvuku u posljednji tren. Stoga će nam ozračja s današnjeg rođendanskog tuluma iz hrvatskog kampa Rovinju biti potreban i u utorak na Hampden Parku.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 15:05