StoryEditor

Severina obrisala svoje komentare o Bandiću

Piše D  /  28.02.2021., 10:02h

Naime, to je učinio fotografijom i statusom: "Prerezao je danas zadnju etiketu." Fotografija prikazuje Bandića kako izlazi iz pritvora u Remetincu s vrećama u rukama.

Ova objava izazvala je podijeljene reakcije javnosti, a jako je naljutila Bandićevu glasnogovornicu Ivanku Čuljak. "Može Vas biti sram ali zaista SRAM da nemate ni trunke ljudskosti ni poštovanja barem prema pokojnima! Ova objava je nažalost rekla previše o Vama. Svako Vam dobro! Lp", napisala je te također izazvala podijeljene reakcije.

Juričanovu objavu je lajkala i Severina koja je napisala i dva komentara koja je u međuvremenu izbrisala.

"Fontane na pola šprica, al aparat za maglicu do daske", glasio je prvi komentar, a zatim je dodala još jedan: "I predlažem sljemensku žičaru za njegov posljednji ispraćaj....Velika je i prostrano za puno njegovih simpatizera."

Kada je Dario Juričan premijerno prikazao svoj dokumentarni film "Kumek" o Milanu Bandiću, podršku mu je dala i Severina. "Po njemu se ništa neće zvati. Sinoć sam bila na premijeri filma ‘Kumek‘. Čestitam Dariju Juričanu, jednom od mojih najdražih i svakako najhrabrijih redatelja, na odličnom krimiću s primjesama tragedije, ali i komedije. U jednom momentu pojavio se i glavni lik. Ala ludnice, to je kao da se na premijeri ‘Kuma‘ pojavi Al Capone. Rekao je da bi on napravio triput bolji film. Naravno, kad triput više zna. Reko i uteko. Bilo je jako zabavno. Hvala", poručila je tada Severina na društvenim mrežama.

18. listopad 2021 15:42