StoryEditor

Ružna gesta navijača Barce pokvarila slavlje na Camp Nouu, reagirao i Messi

Piše D  /  02.05.2019., 08:05h

Barcelona gazi sve pred sobom i grabi prema trostrukoj kruni, što je potvrdila i ove srijede visokom 3:0 pobjedom protiv Liverpoola, no svejedno su se mogli čuti zvižduci na Camp Nouu.

Razlog? Izlazak iz igre Philippea Coutinha, skupocjenog Brazilca kojim nisu oduševljeni navijači katalonskog kluba i već duže vrijeme mu pokazuju da ih ne zadovoljava njegova igra.

Pokvario je taj incident savršenu utakmicu Lionela Messija koji je uz pomoć briljantnog Ter Stegena s dva gola uništio Liverpool i došao do 112 pogodaka u Ligi prvaka te čak 600 u dresu Barcelone.

‘Ovo su ključni trenuci sezone i moramo biti ujedinjeni kao nikad prije, to govorim od početka godine. Ovo nije trenutak za kritiziranje, trebamo se podržavati i moramo biti zajedno u finalima koja nas čekaju. Idemo ovo napraviti zajedno. Ružno je tako ispratiti našeg suigrača. Ne ulazim u to je li igrao dobro, no moramo biti ujedinjeni,‘ poručio je publici Lionel Messi pa oprezno najavio uzvrat:

‘Ovo je jako dobar rezultat, ali znamo da nije sve riješeno. Anfield je teško gostovanje i velika prijetnja. No, sretni smo utakmicom koju smo odradili.‘

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 17:28