StoryEditor

Rebić zadivio Bobana i Maldinija: Milan želi zadržati hrvatskog ofenzivca pod svaku cijenu

Piše D  /  12.02.2020., 05:02h

Nakon misteriozne polusezone, u kojoj gotovo nije ni igrao, hrvatski reprezentativac uskrsnuo je u 2020. godini i zabio četiri gola u posljednjih pet utakmica, od čega je direktno donio pobjede protiv Udinesea (3:2) u 93. te Brescie u 71. minuti.

Također, Rebić je zabio i u nedavnom porazu od Intera (4:2) u milanskom derbiju pa je sada prva opcija trenera Stefana Piolija u napadu sa Zlatanom Ibrahimovićem, a ispred mladog talentiranog napadača Rafaela Leaoa. 

U finišu ljetnog prijelaznog roka Milan je dogovorio s Eintrachtom zamjenu pa je Rebić stigao na San Siro, a put Njemačke otišao napadač Andre Silva. Posudba je dogovorena do 30. srpnja 2021. godine. 

U međuvremenu je Rebić pred kraj 2019. bio čak i blizu povratka u klub iz Frankfurta, ali je potom zaigrao sjajno i preokrenuo svoju situaciju u redovima sedmerostrukog europskog prvaka. 

Tako danas Gazzetta dello Sport donosi informaciju da Paolo Maldini i Zvonimir Boban istražuju mogućnost kako otkupiti Rebića i zadržati ga na dulje vrijeme u momčadi. 

U ugovoru između Milana i Eintrachta ne postoji mogućnost otkupa ugovora pa bi se Rebić i Silva po isteku posudbe trebali vratiti u klubove s kojima su pod ugovorom. Ipak, to žele spriječiti u Milanu, čiji se čelnici planiraju ponovno vidjeti s predstavnicima Eintrachta kako bi dogovorili konačni otkup.

S druge strane, u njemačkom klubu su također zadovoljni Silvom (zabio pet golova, uz dvije asistencije) pa bi se dvije strane trebale lako dogovoriti oko konačne prodaje dva igrača. 

Rebić s Eintrachtom i Silva s Milanom imaju ugovore do ljeta 2022. godine. 

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 05:14