StoryEditor

Rakitić poručio Messiju: "Želim ti sve najbolje u životu, ali ne sutra"

Piše D  /  20.06.2018., 07:06h

Najskuplji hrvatski nogometaš Ivan Rakitić pojavio se na današnjoj pres konferenciji uz izbornika Zlatka Dalića.

Dobro raspoloženi Raketa odgovarao je na pitanja novinara, a u centu pažnje je bio sutrašnji okršaj sa suigračem iz Barcelone, Leom Messijem.

Koji je plan za Messija?

"Što mogu reći, a to zna i cijeli svijet. Neminovno je kako će Leo imati svoje trenutke u sutrašnjoj utakmici. Protiv Islanda je imao čak osam udaraca prema golu, a i jedanaesterac. Jednostavno to nije bio njegov dan. Sutra ćemo mu pokazati kako je Hrvatska jedna od najboljih reprezentacija svijeta. Leo, želim ti sve najbolje u životu, ali ne i sutra. Nadam se kako ćeš na kraju utakmice gledati naše slavlje."

Na pitanje može li usporediti Messija i Modrića, Raketa odgovara:

"Oni su potpuno drugačiji igrači. U Barceloni je Messi daleko najvažniji igrač, najbolji, esencijalna figura. U Hrvatskoj je to Luka Modrić, on je naš vođa, on daje tempo cijeloj momčadi i njegova riječ se sluša u svlačionici. Da sam trener obojicu bi želio imati u ekipi. Messi je za mene najbolji nogometaš svih vremena."

Ukoliko pobjedi Argentinu Hrvatska će sutra osigurati plasman u osminu finala. Ne treba govoriti koliko i Argentincima ova utakmica znači, tako da će obje momčadi ići na pobjedu. Što se tiče sastava Zlatko Dalić nije ništa konkretno kazao, ali izgleda kako će iz njega ispasti Andrej Kramarić umjesto koga će od prve minute zaigrati još jedan veznjak. Badelj, Kovačić ili Brozović, a možda i totalni ‘flaster‘ na Messiju - Bradarić (malo vjerojatno), odlučit će sutra Dalić.

Dnevnik.ba/ T.R.

 

29. travanj 2024 02:42