StoryEditor

Raketa otkrio što voli raditi u odsustvu supruge i djece

Piše D  /  15.09.2018., 11:09h

Veznjak Barcelone Ivan Rakitić osvrnuo se na svoj ostanak na Camp Nou iako je ovo ljeto bio tražen na nogometnom tržištu.

- Nisam se vidio kako odlazim iz kluba, ali dok je tema još bila vruća, uzeo sam si nekoliko dana da razmislim, i iskreno, shvatio sam gdje sam. Koliko imam sreće, pa igram u Barceloni, nosim grb najvećeg kluba na svijetu. I obitelj je sretna ovdje, nigdje drugo ne bismo radije bili, a i važno mi je da u klubu osjećam poštovanje suigrača, trenera, navijača i predsjednika - rekao je Rakitić, prenosi Večernji list.

Španjolski su mediji pisali da će Rakitić postati jedan od kapetana Barcelone nakon odlaska Andresa Inieste i Javiera Mascherana iz kluba, ali to se nije dogodilo. Za četvrtog kapetana je uoči početka sezone izabran Sergi Roberto.  I

- Mislim da se ne bi puno toga promijenilo da sam kapetan. Nisam se mijenjao ni kada sam bio kapetan Seville. Živim nogomet 100% i uvijek pokušavam podržavati suigrače.

Osvrnuo se i na suigrača iz hrvatske reprezentacije, Luku Modrića koji bi mogao dobiti nagradu za najboljeg igrača svijeta.

- Ako postoji individualna nagrada koju ne može osvojiti Leo Messi, onda nema sumnje da ona ove sezone mora biti Lukina. Ne bi me iznenadilo da Modrić osvoji s velikom razlikom glasova. Ovo je bila njegova godina, presretan sam zbog njega. Ako Messi nije najbolji, onda to mora biti Modrić.

Raketa je otkrio kako se zabavlja u slobodno vrijeme.

- Nemam baš puno slobodnog vremena. Ali kada cure spavaju, a žena nije kod kuće, onda zaigram video-igru. Kad jednom uhvatim konzolu, teško je prestati! 

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 16:28