StoryEditor

Pobuna u svlačonici Uniteda zbog Srbina

Piše D  /  13.11.2018., 01:11h

Iako su se tenzije u Manchester Unitedu malo primirile nakon nekoliko dobrih rezultata, došao je gradski derbi protiv Cityja i ponovno se vidjela nemoć Crvenih vragova. Momčad Pepa Guardiole lagano se obračunala s Mourinhovom i svladala ih s 3:1, a u redovima najtrofejnijeg engleskog kluba ponovno je došlo do pobune.

Protiv Mourinha nisu mogli, ali zato su se zvijezde Uniteda okrenule na njegovog miljenika Nemanju Matića, kojeg vide kao najvećeg krivca za poraz u derbiju.

Pogotovo mu zamjeraju na reakciji kod trećeg pogotka Cityja kojeg je postigao Gundogan kada je srpski veznjak totalno zaboravio na njega.

Times piše da nezadovoljstvo prema Matiću od strane suigrača traje već duže vrijeme, a taj pogodak je bila samo kap je prelila čašu. Pojedini nogometaši zamjeraju Mourinhu što je iz momčadi izbacio Freda nakon loših partija, a to ne želi uraditi s Matićem.

No, ovu navodnu pobunu treba uzeti s dozom opreza jer se očekivao napad engleskih medija na Nemanju Matića koji je naljutio tamošnju javnost zato što je odbio nositi cvijet maka u sjećanje na poginule britanske vojnike tijekom povijesti. Veznjak je strgao cvijet sa svog dresa jer nije želio odati počast pripadnicima vojske koji su 1999. bombardirali Srbiju.

Dnevnik.ba/ T.R.

29. travanj 2024 13:20