StoryEditor

Oženio se Nikola Vlašić, stiže i prinova

Piše D  /  22.05.2021., 09:05h

Nakon završetka ruskoga prvenstva Nikola i Ana vratili su se u Split, gdje su se vjenčali u krugu obitelji i najbližih prijatelja u župnoj crkvi Sv. Lovre. Početkom idućeg tjedna Nikola će na okupljanje reprezentacije a potom i na Europsko prvenstvo, gdje će iščekivati vijesti, njegova Ana bi kraja mjeseca trebala na svijet donijeti njihovo prvo dijete. Do tada bi trebalo biti poznato i kako će Hrvatska proći u srazu s Englezima, Česima i Škotima, kao i gdje će nastaviti natjecanje.

Dok je većina nogometaša pokušavala u vrijeme korone improvizirati treninge kako bi koliko - toliko ostali u formi, Nikola je odradio najopsežnije i najkvalitetnije pripreme u životu i porušio sve osobne rekorde. Naravno, u Splitu, u privatnom aranžmanu s ocem Joškom. Rezultat svega je prestižni naslov najboljeg stranca i četvrtog najboljeg igrača ruske lige.

 - Naravno da vam svako priznanje znači jako puno, ona su na koncu pokazatelj dobroga rada i dobro odrađene sezone, ali nije mi to presudno – kazao je Nikola, koji je odmah po povratku iz Rusije nastavio raditi s ocem i pripremati se za Euro. Tko zna, možda i za transfer. Većina stručnjaka i onako se slaže kako je Nikola nadrastao CSKA i rusku ligu, a pojavile su se i informacije o interesu brojnih klubova, poput Zenita, Napolija, čak se spominje i Barcelona od kad je tamo stigao Nikolin bivši trener Ronald Koeman. No klauzula od 35 milijuna eura korone mnoge je ohladila. No nakon Eura će se karte ponovno miješati.

Nikola i Ana u dugogodišnjoj su vezi, nakon što je Nikola preselio iz Evertona u CSKA njegova Ana se posvetila fakultetu, a onda se i ona doselila u Moskvu. Sretni par nije tajio svoju vezu ali Nikola nikad nije govorio o svom privatnom životu pa tako nije ni ovoga puta. 

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 07:09