StoryEditor

Održana svečana promocija diplomanata Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru

Piše D  /  10.05.2019., 04:05h

Rektor Sveučilišta u Mostaru Zoran Tomić istaknuo je kako se ljestvica naših vrijednosti danas na ovom Sveučilištu, u Bosni i Hercegovini, Europskoj uniji, ali i cijelom razvijenom svijetu može temeljiti na obrazovanju, znanju, znanosti, istraživanjima i umjetnosti.

"Sutra na tržištu rada nemojte čekati da bolja budućnost dođe sama od sebe jer to se neće dogoditi. Ne, vi ste tu da je oblikujete na svojim radnim mjestima", kazao je rektor Tomić, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Filozofskog fakulteta SUM-a, prenosi Fena.

Dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Ivica Musić naglasio je kako je Europa još uvijek svjesna sadržajne gustoće društvenih i humanističkih znanosti i shvaća kako se samo u susretu raznolikosti može začeti punoća nove civilizacije te obnovljenog humanizma koji će preuzeti odgovornost za budućnost.

"Želim vam cjelovitost duha, ljubav prema znanju i kulturi, čestitost mišljenja i jednostavnost života nezagađenog svakovrsnom ideologijom", poručio je diplomantima dekan Musić.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 20:33