StoryEditor

NK Široki Brijeg predstavio novi dres

Piše D  /  23.06.2018., 03:06h

Tri nove garniture dresova su domaći royal plavi, gostujući bijeli, a posebno je zanimljiva treća garnitura crne boje s bijelim detaljima. Treću garnituru dresova krasit će amblem i sponzori u negativu, a NK Široki Brijeg tako će prvi put imati treću garnituru dresa, koja će se odlikovati iznimno lijepim i jednostavnim dizajnom.

Promotivni video u kojem je predstavljen novi dres objavljen je nešto manje od 20 dana uoči prve utakmice UEFA Europske lige, koju će Plavo-bijeli 12. srpnja igrati na Pecari protiv slovenskoga NK Domžale.

Premijeru će novi dresovi imati oko tjedan dana prije prve utakmice UEFA Europske lige u službenom Fan Shop Široki, koji se nalazi u prizemlju Gradske sportske dvorane Pecara, gdje će se isključivo i moći kupiti ovaj dres, kao i obnoviti članstvo i kupiti sezonska ulaznica za utakmice kluba.

Igrači Širokog će prvi put u novim dresovima istrčati na teren na utakmici UEFA Europske lige koja se na Pecari igra 12. srpnja protiv momčadi NK Domžale, priopćeno je iz kluba s Pecare.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 09:20