StoryEditor

Njemački mediji u ratu zbog Kovača: "Pustite ga na miru, pa nije trener za sve kriv!"

Piše D  /  30.10.2019., 06:10h

Danas su novinari njemačkog Sport 1 hrvatskog trenera već proglasili bivšim i pisali o mogućim nasljednicima, ali je od Bilda stigao odgovor uz znak podrške hrvatskom treenru.

I zato je pomalo iznenađujuće objavljen jedan tekst, komentar, koji doslovno vrišti s naslovnice:

"Kovač nije za sve kriv!"

Arhivirao je pobjede u Pireju, protiv Uniona, Bochuma, ali dojam je generalno loš. Posebice protiv drugoligaša koji je u zoni ispadanja u treću ligu. Gubio je Bayern do 83. minute, no izvukli su se Bavarci uz dosta sreće...

"Pobjeda protiv Tottenhama od 7-2 više djeluje kao slučajnost nakon svih ovih mučenja koja su potom uslijedila", napisao je novinar Bilda, ali i potegnuo kontru.

"Najlakše je kriviti trenera, posebice zbog izdanja u prvom poluvremenu. Ali ovaj Bayern mora drugoligaša pobijediti i bez trenera. Ponašanje nekih igrača nikako nije dobro. Neuer bi se trebao malo više koncentrirati, Thiago je previše bahat za svoja izdanja, Kimmich treba paziti na svoje frustracije, Pavard i Coutinho nedovoljno surađuju, mladi Davies previše je zadovoljan, a za Tolissa se postavlja pitanje je li on uopće i pojačanje za Bayern"

U atmosferi u kojoj se čini da je zamjenski trener već odavno spreman, sigurno nije lako raditi Niki Kovaču koji je ipak preuzeo momčad u dosta teškom trenutku prošle sezone. Momčad se polako gradi, bodovi su tu, na svim frontovima, ali čini se da je dojam ono što najviše smeta predsjednika i ekipu. A možda i stanje u svlačionici, jer činjenica je da Kovač nema većinu na svojoj strani...

Dnevnik.ba

 

29. travanj 2024 02:53