StoryEditor

"Nisam se želio slikati s Messijem": Prepoznajete li dječaka s fotografije?

Piše D  /  03.04.2021., 07:04h

Španjolski reprezentativac i član njemačkog Leipziga Dani Olmo ispričao je da je bio prisiljen fotografirati se s Lionelom Messijem prije nego što se pridružio omladincima Barcelone.

Nekadašnji igrač zagrebačkog Dinama priznaje da malo djece ili igrača ne bi iskoristilo priliku za fotografiranje s argentinskom legendom, ali on nije bio oduševljen kada mu se kao osmogodišnjaku ukazala ta mogućnost.

Tada dječak, pratio je oca (tadašnjeg trenera) na utakmici u Castelldefelsu, a na tribinama je bio i Leo Messi.

"Imao sam osam godina. Igrao sam se s loptom kad mi je netko, mislim da je to bio tatin prijatelj, prišao i rekao: ‘Hej, Dani, dođi ovamo! Nećeš vjerovati. Možeš se fotografirati s Lionelom Messijem. Koje dijete ne bi željelo fotografiju s njim? Pa, ja! Rekao sam nešto poput: ‘Ne, hvala. Dobro sam‘. Želim se nastaviti igrati! To je samo fotografija, zar ne?‘ Ali protiv moje volje, stavili su me pored Messija i napravili fotografiju", ispričao je Olmo u razgovoru za The Players Tribune, dodavši:

"Sad sam sretan, još uvijek imam tu fotografiju uokvirenu kod kuće, ali tad nisam bio baš zadovoljan", kazao je Španjolac.

Anegdota i zanimljiva priča, koja pokazuje Olmovu ljubav prema nogometu, već u mladosti, kada je kao devetogodišnjak iz redova Espanyola prešao u La Masiju, prije nego je iznenadio mnoge odlaskom iz Barce u zagrebački Dinamo 2015. godine.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 17:07