StoryEditor

"Ne volim nikakve zabrane, možda se spustim do Starog mosta"

Piše D  /  25.07.2021., 11:07h

Istaknuo je kako voli doći u Mostar i kako rijetko koja godina prođe da ne dođe u Mostar.

"Ne mogu dopustiti kao čovjek da jedan klub takvu vrstu tradicije prekine. Ovo je jedna viša ideja, trebamo surađivati, graditi prijateljski odnos i uzajamno se posjećivati. Mislim da je moj dolazak nešto pozitivno", kazao je Stanivuković.

Naglasio je da nikada nije ni jednom izjavom umanjio ničiju bol i nemile događaje iz prošlosti.

"Ja sam samo rekao da se protivim toj vrsti odluke, da se nekome nešto nameće i prijeti. Uvijek sam se borio za sve vrste sloboda i iznošenje stavova bilo kojih pogleda i podržavam da netko misli drugačije od mene, ali ne želim da mi zabrani da mislim, to je suština i to je bila suština mog komentara", kaza je Stanivuković.

Ističe da se predivno osjeća u Mostaru i da će danas obići grob Alekse Šantića jer je išao u osnovnu školu koja nosi ime mostarskog pjesnika i neka druga mjesta, te naglasio da ne zamjera Klubu skakača u vodu Mostaru na jučerašnjoj izjavi.

"Želim svim natjecateljima puno uspjeha, a vi znate da sam ja neobičan. Možda se i spustim do Starog mosta u 16 sati. Ne volim bilo koju vrstu stega i da mi bilo tko nešto ograničava", kazao je Stanivuković u Mostaru.

Dnevnik.ba

18. listopad 2021 14:59