StoryEditor

"Ne smije se ponoviti ista greška kao s Ronaldom, evo što bih ja učinio s Modrićem..."

Piše D  /  21.06.2020., 10:06h

Nekoć je u madridskom Realu igrao zajedno s Davorom Šukerom pa su na terenu činili ubojiti tandem napadača, a danas je u istom klubu vrlo omiljeno lice. Naravno, riječ je o Predragu Mijatoviću koji je stranim medijima uvijek zanimljiv sugovornik. Jedan je baš takav intervju dao za Goal.com, internacionalno izdanje internetske platforme... U njemu je opisao način na koji bi njegov bivši klub mogao napraviti novu pogrešku.

- Pustili su Cristiana Ronalda, a to nisu smjeli napraviti. Ne smije im se dogoditi ista pogreška sa Sergijom Ramosom - nagasio je Mijatović.

Španjolskom stoperu i kapetanu kluba ugovor traje do ljeta 2021. godine, a Mijatoviću ne smeta što će Ramos tada imati 35 godina.

- Ne smijemo pomagati drugim momčadima nego trebamo pomoći našoj. Ramos je sjajan igrač i bez obzira na godine trebalo bi ga zadržati. Mogao bi biti primjer mladima, naučiti ih kako je to biti igrač Reala. Radilo se na tom planu greške i u prošlosti - dodao je bivši srpski internacionalac.

- Raul je imao sjajnu povijest ovdje, Casillas i Hierro također. Sada se priča i o Ramosovom odlasku, a do njega ne smije doći. Mora mu se produžiti ugovor na još dvije-tri godine i karijeru mora završiti ovdje - dometnuo je.

Dotaknuo se u tom pogledu i Luke Modrića:

- Da sam ja u klubu i danas, ne bih nikada pustio Cristiana Ronalda, Sergija Ramosa ili Luku Modrića. Oni su uvijek vrlo pozitivni bez obzira na to što s godinama možda gube određenu razinu forme. Nogomet je sport u kojem ne možeš tek tako pustiti sjajne igrače samo zato što ih više ne trebaš. Talijani su tu pravi primjer, s Baresijem i Maldinijem koji su igrali na najvišoj razini do poznih godina - zaključio je Mijatović, prenose Sportske novosti.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 16:58