StoryEditor

Najljepši razvodi u Hrvata: Ostali su u dobrim odnosima i nakon prekida

Piše D  /  03.02.2019., 03:02h

Jedni od onih čije se partnerstvo nakon razvoda samo pretvorilo u prijateljstvo su scenaristica i producentica Jelena Veljača i glumac Dražen Čuček. Nakon dvije godine braka njih dvoje odlučili su da više neće biti par, no to ih nije spriječilo da se druže i da ulože sve napore kako bi njihova kći Lena imala odrastanje s oba roditelja, piše 100posto.

I na društvenim mrežama vidi se kako njih dvoje nemaju problema jedno s drugim, a taj primjer svima nam daje nadu kako je moguće staviti sva neslaganja na stranu zbog djeteta.

No, nisu jedini. Mnogi su bili šokirani kad su primijetili da takav odnos imaju violončelistica Ana Rucner i pjevač Vlado Kalember. Njih se dvoje često i u javnosti pojavljuju zajedno, a iako su neki mislili da su se pomirili i ponovno postali ljubavni par, oni su nas kroz godine uvjerili da to nije istina. Na prvom mjestu im je sin Darijan, zbog kojeg i idu zajedno na godišnje odmore.

Slično je i s plesačicom i koreografkinjom Larisom Lipovac, koja s bivšim suprugom Goranom Navojcem ima sina Grgura.

"Goran i ja smo uvijek bili prijatelji. Mislim da je suludo i gotovo nemoguće biti neprijatelj. Imamo povijest, imamo predivno dijete, nove partnere koji nas podržavaju… Mislim da je jedino moguće okončati brak na način na koji smo mi to napravili. I nadam se da ćemo biti primjer svima koji ne uspijevaju naći dijalog", rekla je Lipovac.

Zbog dvoje djece u odličnim su odnosima ostali Nives Celzijus i Dino Drpić. Nives je čak rekla da se danas bolje slažu nego kad su bili u braku. Roditeljstvo im je na prvom mjestu i iskreno razgovaraju o svemu, trudeći se da njihov sin Leone i kći Taisha imaju zdravo djetinjstvo i roditelje koji su dobrim, prijateljskim odnosima. Foto: CROPIX

FOTO: Cropix

Njih su dvoje život podredili tome pa čak žive u istoj zgradi. 

"Dino ide u trgovinu, idem i ja, pomažemo si, naravno. On meni u muškim poslovima, ako treba nešto teško nositi, ili promijeniti žarulju i slične stvari, a ja njemu, kad mu zatreba, operem veš i opeglam odjeću", rekla je Nives. 

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 17:03